RSS

Kyäni Europe

12 Sep

Kyäni Sweden

diskussion om Order Kyäni Sweden och dess produkter

KyäniKyäni är större än helt enkelt våra föredragna artiklar–vi tror att alla måste få chansen att uppleva mer välfärd, även mer framgångar och även ännu mer liv. Kyani–med möjligheter och också källor att hänvisa dig längs varje åtgärd i den medel – är ett steg före alla andra. Vi är här att hjälpa dig att uppleva mer, från och med idag.

Våra produkter är rena kraftpaket när det gäller kosten material samt fastställs noggrant genom betydande vetenskapliga forskning–att ge dig de näringsämnen bör du skaffa hälsosam och balanserad livsföringen du och dina familjemedlemmar siktar. Enkelt uttryckt, Kyäni “Wellness förenklad”.

Avsluta fantiserar och också börja leva! Till skillnad från konventionella direkt marknadsföring företag har Kyäni mer ranking, mer förmåner samt ännu fler belöningar. Genom en bättre frihet att bestämma ditt personliga mål, hantera dig själv över möjligheterna!

orderkyanisweden.blogspot.com

Njut av flexibiliteten i att ha förmågan att arbeta när det passar dig och att umgås på det som faktiskt betyder. Med en unik bilbonus, resor till fantastiska platser och även ekonomiskt givande betalning kommer att hjälpa dig förstå det Kyäni Europe liv du ständigt drömt om är inom lätt räckhåll! Bli medlem idag och börja arbeta i riktning mot sätt att leva har du rätt till!

Kyäni Europe multi-level reklam och marknadsföring strategi och populära produkter är bara början av chansen Kyäni erbjuder. Kyani är baserad på ett wellness system och resor till fantastiska platser och lönsam lösning kan också av en oöverträffad Autoprogram, business du känner igen det liv du alltid har drömt om.

Den fasta Kyäni Sweden eller jämväl kallas Kyani började förfaranden i Sverige som den första europeiska nationen 2009 med instruktioner direkt från huvudkontoret i ldaho Falls Usa, där Kyani inc grundades 2007. 2010 utvecklades i Europa i Sverige med Kyäni AB, med säte i Göteborg. Tillsammans med lanseringen av sin europeiska huvudet arbetsplatsen började med företaget trots den regionala fördelningen av sina artiklar till alla leverantörer och även konsumenterna i de nordiska länderna.

I 2011, omsättning av Kyäni Europa buk 20 miljoner kronor med tre anställda vid huvudkontoret i Göteborg. År 2012 företaget tog hand om för att öka sin omsättning på 203 miljoner euro med 30 personer används samtidigt som företaget under tiden ökade verksamheten till fler nationer inom och utanför Europa. Idag, Kyani i över 60 länder.

Kyani produkter

Företagets flaggskepp punkt, Dawn är en vitamintillskott som baseras på en blandning av vilda blåbär, granatäpple, AloeVera, nonibär, gojibär, concord druvor, hallon, tranbär, Vindruvskärnextrakt och bipropolis. Soluppgång innehåller vitamin A, E, D, B1, B2, B6, B12, pantotensyra, folsyra, biotin, taurin som inositol.

Nästa punkt på föredragningslistan i företagets produkt matris består av Sunset baserat på tokotrienoler från annattofrön samt omega 3 från vilda sockeyelaxen och även olika andra vild fisk från Alaska. Nitro FX är den 3: e produkten i produkten som bygger på Noniväxtens egenskaper (Wikipedia).

KyäniSlutprodukten heter Nitro Xtreme och också baseras på den nobelprisvinnande forskningen om kväveoxid och innehåller också “en otroligt ge frukt essens av noni” baseding på Order Kyäni Sweden officiella webbplats.

Kyani business modell

Order Kyäni Sweden är ett direkt reklamföretag som gör användning av leverantörer för reklam och försäljning av sina produkter. För att nämna några företag som använder exakt samma är Businessversion Oriflame, Mary Kay, liksom Avon. Kyani tillhör direct selling Association * som * SELDIA * som är European direct selling Association.

Bläddra till denna webbplats för att få mer information om Kyäni Sweden.

Advertisements
 
 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: